26. tammikuuta 2012

Huppari eskarilaiselle

Aikaa sitten tilattiin Kangastukusta vanhimmalle tyttärelle pino gollegekankaita hupparia varten. Näitten jämistä tuli eskarialisellekin omansa :).

21. tammikuuta 2012

Virkattu nuttu

Tinttaran talossa on jyllännyt vesirokko  viimeviikkoina. Pienimmälle se sattui pahaksionneksi yhtäaikaa uudenvuoden tulijaisina mummolareissulta tuodun rs-viruksen kanssa. Jälkitautina pieni sai keuhkokuumeen ja aivotulehduksen. Neljä päivää meni teholla ja kuusi infektio-osastolla. Teholla sängyn vieressä päivystäessä ei kyllä käsityöt tulleet mielen viereenkään mutta kun toipuminen alkoi ja päästiin lastenosastolle niin hain lähimarketilta lankaa ja koukun ja virkkasin nutun. Tämä on virkattu Ruttunutun ohjetta muistellen ja mukaillen. Lanka on Kelo ja kymppinumeroisella koukulla virkattu.

4. tammikuuta 2012

Onnellista uuttavuotta 2012!

Unohduin selailemaan viimevuotisia valokuvia ja koska tämä on käsityöblogi niin tein muutaman kollaasin joistakin vuoden varrella tekemistäni käsitöistä.


Helmikuussa syntyneelle pikkaraiselle pienimmätkin vaatteet tahtoivat olla suuria joten sain ommella muutaman 50 senttisen. Jostain syystä kovin keltavoittoista :)


Kevään korvilla innostuin aplikoimaan. Samoihin aikoihin tuli jonkinlainen kuosiähky monivärisistä kankaista ja siksi nämä kaksiväriset sydän- tähti- ja pallokuoisit ihastuttivat.
Myös jotain muuta kuin vaatetta sain aikaiseksi,tässä niistä  muutama.


Jokunen synttärikakkukin tuli leivottua :)


Syksyn tullen värisävy muuttui violetiksi...


Kesäinen kollaasi Tinttarantalon pienimmistä :)