19. syyskuuta 2013

Syyssatoa 3

Nelivuotias sai hänkin oman tunikansa. Kangas on samasta paikasta tilattu kuin edelliset. Minä menen jo ihan sekaisin kun noita nettikangaskauppoja on niin hurja määrä ja tulee tilattuakin yhdestä jos toisesta, mistä on mikin, mutta muistelen että nämä froteet on Noshilta. Kaavana tässä on käytetty edellisen tapaan Ottobren teekannutunikaa johon on vain taskut lisätty. Tässä laitoin myös helmaan resorikanttauksen ja olen kyllä tyytyväinen että tein näin :).




Tämä iso neiti oli sitä mieltä että äiti voisi ommella hänelle jo ihan tavallisia paitoja eikä aina vain tunikoita, mutta hyvin tämä kelpasi! Ja niin ihanalta näyttääkin tunika hoikan neitosen päällä <3

17. syyskuuta 2013

Syksyn satoa 2

Pienimmän haalarikangasta jäi sen verran että seuraavakin neiti sai siitä jotain :). Kaavan tähän tunikaan nappasin jostain Ottobre-lehdestä, taskut vain lisäilin siihen. Nytpä muistankin että kaava on hyväksi havaittu teekannutunika jostain vanhasta vanhasta Ottobresta.
Voi että tykkään kuvata näin syksyllä! Ei tarvi miettiäkään mitään asetuksia sen kun räpsii vaan ja ihan hyviä kuvia tulee :). Talven pimeitä hankalia kuvausolosuhteita en viitsi vielä miettiäkään!




11. syyskuuta 2013

Syksyn satoa osa 1

Pitkän pitkän tauon aikana täällä blogissani on tapahtunut jotain. Nimittäin kuvat ovat kadonneet jonnekin nettiavaruuteen :O! Kovasti olen arvuutellut mikä moiseen on syynä ja luultavasti se on siinä että vaihdoin sähköpostini hotmailista gmailiin. No oli miten oli niin alusta on joka tapauksessa aloitettava koska kuvien palauttaminen postauksiin kirjoitusten väleihin on liian iso urakka.

Tässä meidän pikkuiso vauveli seisoo tomerana uudessa froteehaalarissaan. Kaava on se kuuluisa Ottobren jumpsuit ja ihana kangas on kaupanpäällinen jostain nettikangaskaupasta,olikohan Noshilta.
Muistaakseni metrin kangasta sai ilmaiseksi kun tilasi kaksi metriä kankaita tai jotain sinnepäin...