27. joulukuuta 2013

Tuokiokuvia joulusta

Joulun alla piirsin kaavat piparijunaan, paistoin osat ja kuusi pikkutonttua, joista nuorin vajaa kolmevuotias, koristelivat omat vaununsa. Vaunut täytettiin englannin lakuilla ja koko komeus käärästiin folioon loppiasta odottelemaan :)


Metsästä löytyi niin kaunis joulupuu että se piti jo aatonaattoja raahata pirttiin tunnelmaa tuomaan! Lapset koristelivat sen omatekoisilla huopasydämillä ja paperinarusta tehdyillä palloilla joden sisään pujottelin jouluvaloja.



Joulun alla ompelin myös tyttösille uudet liivihameet. Hieman tuotti työtä löytää liivareihin sopivan väriset paidat ja sukkahousut, mutta löytyivätpä vihdoin Ellokselta. Kuvat on otettu aattoiltana jolloin tyttösillä oli touhua sen verran attei kuvattana oikein joudettu olemaan :)



16. joulukuuta 2013

Marketta-matto

Toinen samanmoinen valmistui vihdoin ja viimein. Oli aika niin tiukassa ettei joutanut oikein istumaan tämän kanssa. Matto samanlainen kuin edellinen, vähän pienempi vain. Tämä menee reippaalle lasten vahdille kiitokseksi eräästä ihanasta viikonlopusta jonka saimme viettää miehen kanssa kahdestaan kylpylässä <3.


15. joulukuuta 2013

Jotain virkattua...

Hopean kimaltava matto joka jäi kesken enkä raski purkaa! Jään siis odottelemaan jos jotain ihmeellisesti ilmaantuis tuota Lilli ontelokudetta muutama kymmenen grammaa. Vähästä se on kiinni joskus :).
Malli on isompi Marketta-matto johon lisäilin kolme kierrosta pylväitä ennen reunuspitsiä jotta sain lisää kokoa mattoon. Ihanan hopeisen kuteen tilasin Kauhavan kangasaitasta.




13. joulukuuta 2013

Myyjäisiin menossa...

Ompelukone on kyllä ollut ahkeralla käytöllä viime aikoina mutta kamera ei  :(.
Tässä kuitenkin pikapikaa napattuja kuvia myysäisiin menevistä ompeluksista :).
Keltaiset liivimekot syntyivät vanhasta pyöreästä pöytäliinasta, punaruudullinen villakankaan jämistä ja tyllihamoset kangaskaupan poistosta.