6. elokuuta 2012

Jumpsuit x 2

Viikonloppu kului oikein mukavasti ompelun merkeissä kurssilla Ranualla.
 Kaikenlaista kivaa sain tehtyä muunmuassa nämä jumpsuitit.
 Kaavan otin uusimmasta Ottobresta ja muokkailin niitä hieman.
Isommasta muutin kaavan sivusaumattomaksi ja vetoketjun keskelle sekä tein pyöreät taskut ja kilppariaplikaation somisteeksi. Lisäsin molempiin haalareihin pari senttiä lahkeisiin pituutta  koska kuvassa näyttivät aika lyhkäisiltä.




Pienempi on samasta kaavasta pienennetty kasikutoseksi. Tämän tein myös sivusaumattomaksi  mutta jätin vinon vetskarin ja lisäsin vain pienen pyöreän taskun toiselle puolelle.
 Tämä on aika reilu pikkuneidille mutta meneepähän pitempään :).  Itseasiassa kaava onkin aika reilun kokoinen joten kannattaa tehdä pienemmällä koolla kuin normaalisti tekee. 




Kymmenvuotias tyttäreni oli yhtäaikaa keppihevoskurssilla. Ja koska hänellä ei kepparia ollut ennestään niin ehdin kurssin aluksi sellaisen hänelle hurauttaa. Nyt täällä pyörii varsinainen kepparisirkus kun loputkin neidit ovat innostuneet asiasta :). Kaksi odottaa leikattuna ja yhtä tuolla kovasti ommellaan. Puuvajassa on nykyjään keppihevostalli ja pihanurmella esterata :).






4 kommenttia:

  1. Huippuja nuo haalarit pienten päällä, niin lämpimiä. Kauniin raikkaat värit. Upean hevosen olet tehnyt. Ketunpesän kautta tulin vierailulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Tykkään itekkin noista vaikka hieman reilunlaiset ovatkin. Mutta kasvunvarahan on aina hyvä asia :)

      Poista
  2. Non nii sinä ehdit jo päivittää tänne nuo :) Mulla on vielä kamerassa kuvat! Ihania nuo haalarit neitien päällä! Eikö jumpsuitin kuulu ollakkin reilu? Ainakin mitä noita näkee niin reiluja ovat. Tietysti pienen on hankala olla jos on kovin reilu! Onpa hyvä tietää tuo niin en tee Elmerille ihan liian isoa siitä sinisestä...

    VastaaPoista
  3. Jennifer,aattelin että teen molemmille vielä toiset kokoa pienemmät mutta sitte muistin että kopsasin kaavan sulta eikä mulla olekkaan koko lehteä! Noo katsotaan tässä tilaanko sen sitten...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!