4. tammikuuta 2012

Onnellista uuttavuotta 2012!

Unohduin selailemaan viimevuotisia valokuvia ja koska tämä on käsityöblogi niin tein muutaman kollaasin joistakin vuoden varrella tekemistäni käsitöistä.


Helmikuussa syntyneelle pikkaraiselle pienimmätkin vaatteet tahtoivat olla suuria joten sain ommella muutaman 50 senttisen. Jostain syystä kovin keltavoittoista :)


Kevään korvilla innostuin aplikoimaan. Samoihin aikoihin tuli jonkinlainen kuosiähky monivärisistä kankaista ja siksi nämä kaksiväriset sydän- tähti- ja pallokuoisit ihastuttivat.




Myös jotain muuta kuin vaatetta sain aikaiseksi,tässä niistä  muutama.


Jokunen synttärikakkukin tuli leivottua :)


Syksyn tullen värisävy muuttui violetiksi...


Kesäinen kollaasi Tinttarantalon pienimmistä :)

5 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita osaat tehdäkin! Ja lapsi-katras mitä suloisin:)

    VastaaPoista
  2. Yks päivä aattelin että mitähän "Tinttaran taloon" kuuluu kun ei oo päivityksiä tullu... multa oli menny ihan ohi tää uusi blogiosote. Nyt päivitin heti google readeriin, ettei mee päivitykset ohi. :) Hyvvää alakanutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Kaunista katsella. -Pöperö-Maija-

    VastaaPoista
  4. Oi kun kauniita käsitöitä. Oletko itse neulonut tuon valkoisen palmikkomyssyn, mikä on tyttärelläsi tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa? sain idean tehdä tuollaisen, mutten jaksanut alkaa ohjetta etsimään? Täytyy vielä sanoa, et kyllä itetehyt vaatteet on eri maata kuin kaupan tusinatuotteet.

    VastaaPoista
  5. Höh, nämä kommentit oottivat tuolla jossain roskapostiosiossa minun hyväksyntää. Eipä ole kummoinen toiminta bloggerilla kun näin kivoja kommentteja laittaa roskapostiin!
    Pilvikirsikka: Tuon pipon ohje löytyy Langankierre-blogista,Hallahattu nimellä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!