21. tammikuuta 2012

Virkattu nuttu

Tinttaran talossa on jyllännyt vesirokko  viimeviikkoina. Pienimmälle se sattui pahaksionneksi yhtäaikaa uudenvuoden tulijaisina mummolareissulta tuodun rs-viruksen kanssa. Jälkitautina pieni sai keuhkokuumeen ja aivotulehduksen. Neljä päivää meni teholla ja kuusi infektio-osastolla. Teholla sängyn vieressä päivystäessä ei kyllä käsityöt tulleet mielen viereenkään mutta kun toipuminen alkoi ja päästiin lastenosastolle niin hain lähimarketilta lankaa ja koukun ja virkkasin nutun. Tämä on virkattu Ruttunutun ohjetta muistellen ja mukaillen. Lanka on Kelo ja kymppinumeroisella koukulla virkattu.

6 kommenttia:

  1. Ihanan muhkea nuttu. Jopas on pieni sairastellu kovasti. (Mihinkähän mun edellinen kommentti on hävinny...)

    VastaaPoista
  2. Voi ku on kaunis nuttu. Tuota oon jo kauan aatellu ottaa virkattavaksi, mutta vielä on tekemättä. Ku oon ettiny konepesun kestävää paksua lankaa, ettei tarvii käsin pestä. Meiltäki lähti jouluaattona pieni puolivuotias tyttärentytär piipaa-autolla sairaalaan ja siellä meni viikko. Se rs-virus, keuhkokuume ja vielä epäilivät mykoplasmaakin. Ei ihan teholle, muteei palijo muutenkaan. Niin oli sairas reppana. Ihan sattumalta osuin jonkin muun blogin kautta tänne ja käyn kyllä toisteki.

    VastaaPoista
  3. Ihana nähä lasta ja nuttua! Lämpimin ajatuksin Pirta

    VastaaPoista
  4. Pilvikirsikka,enpä ole edes tutkinu vyötettä senvertaa että tietäisin onko tuossa vesipesu! Jotenki vaan olettanu että voi koneeseen nakata. Pirta,kunhan parannutaan niin tavataan! Nyt koko porukassa sitkeä flunssa jyllää,Silvallaki taas nuhaa. Huoh...Saa nähä millon taas terveitä päiviä nähään.

    VastaaPoista
  5. kurjaa tuo noin kova tauti!Ja ku pieniin ottaa niin sitkeellä...Jaksuja ja parempi päiviä teille <3
    Tuo nuttu on tosi kaunis!

    VastaaPoista
  6. Näppi,sun edellinen kommentti oli mennyt roskapostiin ja odoti mun hyväksyntää :). Mutta oikeesti harmittaa tuollainen toiminto,siellä oli muitakin mukavia kommentteja. PITÄÄ KATTOA SAANKO KOKO TOIMINNAN POIS KÄYTÖSTÄ.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!