4. lokakuuta 2012

Huppareita

Tuo edellinen postaus oli niin ankea kuviltaan että pitää heti nakata uutta päivitystä perään :).
Tilailin Kangastukusta vähän summamutikassa pinon erivärisiä gollegekankaita ja kokosin niistä huppareita pienille koululaisille. Kaikki paidat on kertaalleen pesty,osa usiamminkin koska ovat olleet ahkerassa käytössä. Se kyllä jo kuvissa näkyykin.

Tämä on mulle mieluisin. Poika ensin meinasi ettei laita kouluun koska pitää kuulemma olla huppu koulupaidoissa :O. Nyt pitää kuitenkin mielellään :)

 

Tämä näytti aluksi työmiehen takilta mutta Angry birds-hahmo vähän pelasti tilannetta (vaikkei ihan täysin väreiltään tähän sovikaan). Mieluinen kuitenkin ekaluokkalaiselle :)


Ruottipojan paita ;)


Ja tytön oranssi-keltainen huppari. Passaa ihanasti kiharapäiselle ruskeasilmäiselle neitokaiselle :) Ja tykkää itsekin kovasti!


Kaavat kaikkiin paitoihin on enemmän tai vähemmän muokattuna otettu Ottobre-lehdistä.

7 kommenttia:

  1. Kivoja!!
    Mistä tuo skeittaajan kuva on löydetty? Meidän tokaluokkalainen olisi onnesta soikea, jos sen applikoisin hänen huppariinsa, joo ne huput pitää meilläkin aina olla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits! Skeittari löytyy Ottobresta numero:1/-08 kuten myös paidan kaava.

      Poista
  2. Niin on kivoja, mahetsut aplikoinnit. Minä en oo vielä päässy tuon Angry birdsin ymmärtämiseen,(ehkei tarttekaan :) ) mutta eskarilainen yks päivä hoki tuota sanaa. Pirta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Angry birds on tietokonepeli Pirta :). Siinä nuo hahmot on aika kivan näkösiä ja mulla ois vielä kolme hahmoa tehtynä tuolla kun sais väännettyä paidan johon ne laittas.

      Poista
  3. Miten tuon angry birdsi hupparin hupun oot tehny? Onko siis vuoritettu ja onko niskasauma piilossa? Missä järjestyksessä tuollainen ommellaan mihin ei tule vetskaria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein hupun niin että vuoritin sen gollegella,ompelin eka päällypuolen kaula-aukkoon ja taitoin sitten vuorin saumanvarat sisään ja tikkasin sauman päälle jolloin saumanvarat kaula-aukossa jäävät piiloon kokonaan. Minä kokoan ensin hupparin huppua vaille ja lopuksi huppu paikoilleen. Voihan hupun laittaa paikoilleen toki myös heti olkasaumojen ompelun jälkeen.

      Poista

Kiitos kommentistasi!