9. lokakuuta 2012

Pöllöhupparit

...pikkupöllöille :)
Tämä ihana gollegekangas on Kangastukusta ja kaavat Ottobresta hiukkasen muokattuna.
Alkaa vissiin jo ompelukset tökkiä kun töpeksin leikatessa senverran pahasti että leikkasin myös etukappaleet taitteelta. Siinä sitten piti keksiä jotain koska vetskarin kuiten halusin ehdottomasti molempiin paitoihin. Kanttasin siis etureunat resorilla. Siistimpi lopputulos olis varmasti tullut jos olisin kantannut samalla tavalla myös hupun reunat,mutta menettelee näinkin.


Kolmivuotias tietää jo mitä tahtoo. Olin suunnitellut vaaleanpunaista pienemmälle ja keltaresorisen isommalla mutta neiti tahtoi välttämättä vaaleanpunaista ja sitä myös sai  :) Vaaleanpunainen resori olikin ainoa sopiva värivaihtoehto jonka löysin ja aika hempeä tuli mutta pääasia että omistaja tykkää :)


7 kommenttia:

  1. Onpas kivat pöllöhupparit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mieli :) Tykkään tuosta kankaasta,toivottavasti on laadukasta ja kestää pesua hyvin...

      Poista
  2. Ei Pöllömmpää!:) Meiltäkin löytyy tuolla kuosilla puserontapaista vaaleanpunaisella. Miten se taphtuu tuo kiva kanttaus vetskarin viereen. Ei aukene mulle. Eli josko nopsasti pystyy selittämmää;)T. pöllö Kitkalta

    VastaaPoista
  3. Sehän tapahtuu yksinkertaisuudessaan siten että otat noin neljän senti levyistä resorisuikaletta,ompelet toiselta sivulta nurjalle puolelle,käännät oikealle puolelle,taitat saumanvarat sisään ja tikkaat oikealta puolelta kiinni. Helppoa kuin heinänteko :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!